ZIP-moment 2019

zondag, 12 mei 2019, is het zo ver, dan spelen we met alle chiro's van ons gewest (dat ZIP heet) samen.

Dit jaar steken we het in een nieuw jasje. We lichten al een klein tipje van de sluier: zorg ervoor dat je met zoveel mogelijk van jouw chiro én afdelingen aanwezig bent, dat zal helpen! Op deze dag komen honderden chiroleden en -leiding uit de 19 chiro’s van Brasschaat, Ekeren-Donk, Merksem, Schoten en Sint-Job samen om een heerlijk speelse namiddag te beleven.

Wat? Een spelnamiddag voor alle chiroleden en hun leiding.

Waar? In Hof de Bist, Ekeren. Wij voorzien een kiss-and-ride zone, maar houden nog meer van fietsers!

Wanneer? Om 13.30u beginnen we met een startshow, om 14u start de strijd om de mooiste kleur los. Om 17u is het einde van de dag voorzien met een korte slotshow waarop iedereen welkom is. We tonen dan wat we allemaal deden deze namiddag, zingen samen uit volle borst en eindigen in schoonheid. Rond 17.30u kan iedereen weer naar huis vertrekken.

Wat breng je mee? € 1 en eventueel nog een flesje water. Voor een heerlijk vieruurtje wordt gezorgd!

Waarom? Omdat samen spelen met allemaal chiromensen hét leukste is wat er bestaat! Wij amuseren ons deze middag te pletter!

Ook dit jaar organiseren enkele bereidwillige VB’s een gezellig OUDERCAFÉ tijdens het ZIPmoment. Heb je als mama of papa geen zin om weer naar huis te fietsen tussen het afzetten en ophalen van je kroost? Babbel je graag wat bij met oude bekenden uit jouw chiroleven? Kan je wel een dorstlesser gebruiken? Iedereen is welkom op ons oudercafé voor een drankje aan democratische chiro-prijzen!

 

Tooooooooooooooot zondag!